Stævner 2015

Udstilling, Landbrugsmessen, Gl. Estrup

Igen i år udstillede vi pulleren på Helgenæs Maskinstations stand ved Landbrugsmessen, Gl. Estrup. Her starter man morgenen med en ordentlig bunke rundstykker og så selvfølgelig en enkelt til hver ben. Så er man ligesom i gang. 😋

Lørdagen startede med en ordentlig regnskylle, så omhyggeligheden med at rengøre gik ligesom lidt fløjten. Ellers forløb dagen stille og roligt med en masse interesserede mennesker som lagde vejen forbi standen. Vi startede pulleren op, og som altid stimler folk til fra hele pladsen.

Søndag startede med et lille arrangement for nogle af Skandinavisk Landbrugsplasts kunder, hvor vi fortalte lidt om pulleren, os selv og hvordan det er at køre tractorpulling. Vi varmede pulleren op på standen til dagens Farm Cup stævne, som skulle afvikles søndag formiddag. Herefter blev vi bugseret ned til banen, hvor vi havde fået lov til at køre med udenfor konkurrence.

Thomas lagde ud med at trække Full Pull, og vi var dermed at klar til Pull Off'en, hvor chaufføren blev skiftet ud med Karina. Hun satte slæden ud på godt 106 meter, som var nok til en uofficiel førsteplads.

Efter stævnet blev vi trukket tilbage til Helgenæs Maskinstations stand igen, hvor tiden fløj afsted, inden vi skulle pakke sammen og hjem søndag aften.

3. DM i Allingåbro

Allingåbro Motorfestival er som altid et kæmpestort arrangement, og i de mange år, det har fundet sted, har der næsten altid været bragende godt vejr med fuld sol og 25 graders varme. Det var så ikke tilfældet i år. Gråvejr, tendens til regn og 9 grader. Vintertøjet er stadig ikke hængt i skabet, så det måtte endnu engang frem, så vi kunne holde varmen.

Vores klasse var den sidste, der skulle afvikles i år, så vi havde lidt ventetid, inden det ville blive vores tur. Alle de mange traktorer i ryttergården kan alle de stakkels bugseringsfolk have svært ved at holde helt styr på. Det resulterede lige i en lille ekstra køretur op til den lukkede ryttergård. Men frem og tilbage er vel lige langt. 🤨

Da det endelig blev tid til vores klasse, viste vejret sig ikke fra sin bedste side. Faktisk stod det ned i stænger. Banen blev dækket til og vores klasse udsat. Efter noget venten på, at regnen skulle høre op og en masse diskuteren om, hvor vidt vi skulle starte klassen, eller vi skulle dele point og undlade at køre, besluttede vi alligevel at køre. Regnen stoppede, plastikken kunne tages af banen og klassen kunne afvikles.

Vi fik et rigtig godt indledende træk som sendte os i Pull Off'en. Her fandt vi en passende vægtfordeling og kom godt fra start. Det resulterede i en sejr med en meters penge ned til nummer to. Endnu er en sejr med en intakt puller.

Det kan man godt vænne sig til... 😋

Nu står den på en god omgang rengøring af Extreme Edition, så den kan tage sig ordentlig ud til et par udstillinger de næste par weekender.

Allingåbro, 2015

2. DM i Visby

Traditionen tro er der Kristi Himmelfartsdag en DM afdeling i Visby. Det betyder også, at vi allerede dagen før tager ned og besøger Michael og Tina, Mads og Mette i Højer. Som altid åbner de døren for os og står klar med et bord fuld af lækker mad og drikke.

Tak for det! 🙂

Thomas var idag chauffør på traktoren og efter 100 meter i det indledende træk, gik vi videre til Pull Off'en. Thomas og Extreme Edition endte på knapt 106 meter i Pull Off'en og var hermed vindere af klassen. Skønt med endnu en sejr og ikke mindst, at pulleren stadig er intakt. Vi håber, at det vil fortsætte. 

1. DM i Brande

Så blev det endelig alvor. Ikke flere test pulls at gøre godt med. Nu skulle det hele spille. 1. DM/Euro Cup i Brande stod for tur. 

Allerede fredag eftermiddag drog vi afsted mod Brande for at stille lidt sager op. Mobildiskotek BakXi var som vanligt med til årets store stævne, hvor han bidrager med super musik og fede omgivelser samt eget fadølsanlæg... 🤪

Først søndag middag skulle vores klasse løbe af stablen. Inden da fik vi besøg af folk fra DLG/Skandinavisk Landbrugsplast, som havde inviteret kunder til at komme og opleve stævnet. 

Ved første DM er nervøsiteten helt i top, da det altid er spændende at se, hvad de forskellige konkurrenter har hekset med hele vinteren, og om man kan hænge på... Efter et fint indledende træk på 100 meter ventede Pull Off'en. Vi kørte sidst i klassen, så for en gang skyld kunne vi køre efter det ternede flag som stod ved ca. 105 meter. Da Extreme Edition nåede flaget og stadig var fuld af fart endte den og Karina en slædelænge foran. Dermed et Full Pull i Pull Off'en og en flot førsteplads til os.

Vi kan på nuværende tidspunkt sige, at vi fører DM-serien 2015. 😋 

Vi håber vi kan bibeholde føringen lidt endnu, og vi ser frem til næste stævne i Visby Kristi-Flyv-Daw, hvor vi samtidig besøger de friske sønderjyder fra Højer.

Her er lige et link til en video fra hele klasse i Brande.

https://www.youtube.com/watch?v=r1KEuVql6BY

 

Sejr til Extreme Edition ved 1. DM i Brande
Flyverskjul...!
Fredag aften på Brande Pulling Arena

Prøvetræk, Borris

I år blev det muligt for os at blive færdige med vinterens projekter lidt før end vi plejer. Det første test pull skulle stå i den mega store hal i Borris, hvor der hvert år i påsken køres PowerPull. 130 meter overdækket bane, publikum i to plan og masser af glade mennesker på sidelinjen. Sikke et godt stævne.

Det blev to hurtige træk begge med full pull, som resulterede i en førsteplads med hele 11 meter ned til nr. 2. Det hele holdt!! ;) Der er video under fanen af samme navn ovre til venstre på siden! 

Nu ser vi frem til endnu et test pull på Gl. Estrup, weekenden inden det hele for alvor går løs på Brande Pulling Arena den 2.-3. maj, hvor første DM samt EuroCup løber af stablen.

Vi seeees!!!